Din lokale tømrer i Lom

TØMRERTJENESTER

Brunt hus

Rehabilitering

Vi hjelper dere med å rehabilitere eldre hus og hytter, og samtidig beholde den gamle stilen og sjarmen. Vi kommer gjerne på en befaring og ser over boligen eller hytta. Etter befaringen forteller vi deg hva som behøver å rehabiliteres og kan gi deg et uforpliktende pristilbud.

Hus med vinduer og terrasse

Renovering

Ønsker du å renovere huset fra eldre til moderne standard? La oss hjelpe deg. Vi kommer gjerne på en befaring og hjelper deg å se nye og funksjonelle løsninger til ferdigstilt produkt. Vi har et godt kontaktnettverk i bransjen, og har alle kontakter som skal til for å gi en totalpakke til deg som kunde.

En person som måler planker

Snekkertjenester

Ønsker du å få bygget en bod, terrasse eller trengs det bytting av vinduer og dører? Vi i Jon’s Bygg Og Takst As tilpasser oss etter kundens ønsker og behov. Vi kan komme med faglig innsikt og rådgivning til dine byggeprosjekter, og sammen finner vi en løsning som passer for deg.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle