Jon's Bygg & Takst AS

OM OSS

Jon’s Bygg Og Takst AS ble etablert i 2020 av Jon Kleiven som har 35 års erfaring som tømrer og takstmann. Med lang erfaring fra bransjen har vi den rette kompetansen til å hjelpe deg, enten du ønsker tømrertjenester eller taksttjenester. Vi kan hjelpe deg med tømrertjenester som rehabilitering, lafting, renovering og mindre snekkertjenester. Av taksttjenester så kan vi hjelpe deg med verdivurdering, tilstandsrapport, uavhengig kontroll, reklamasjonstakst og boligsalg / eierskifte.

Den lange erfaringen vi har fått gjennom flere år i byggebransjen skal komme kunden til gode. Vi bruker den erfaringen vi har opparbeidet i alle tømrer- og takseringsoppdrag. Vi skal bruke erfaringen til å gjøre gode faglige vurderinger i henhold til faglige standarder. Vår bedrift er medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund, og vi fullfører alle våre rapporter i henhold til standarden som er satt av forbundet.

Vi ønsker å levere tjenester av høy kvalitet for våre oppdragsgivere. Arbeidet vi utfører skal være basert på grundige undersøkelser, og skal gi grunnlaget til nøyaktige rapporter av høy kvalitet.

Vi tar på oss oppdrag hovedsakelig i Lom, Skjåk og Vågå, men kan også ta på oss oppdrag andre steder ved etterspørsel. Når kunden tar kontakt med oss skal vi levere god service i alle ledd. Vi har muligheten til å gi deg et uforpliktende og gratis tilbud. Vi har taushetsplikt, og den informasjonen vi får vil vi ikke dele med andre. En fordel med å bruke en takstmann er at du kan slippe unna konflikter i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Dette skal komme kunden til gode og vi skal alltid være oppdatert på de siste lovene og reglene innen faget.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle