Vi utfører alt arbeid med nøyaktighet

TAKSTTJENESTER

Grått hus med busker rundt

Verdivurdering

Skal du selge boligen? Da kommer vi gjerne og tar en nøye og grundig verdivurdering av din bolig. Med bakgrunn som tømrer har vi den rette kompetansen til å gå over boligens byggetekniske tilstand fra yttervegg til røropplegget under kjøkkenvasken. Vi gir deg en nøyaktig verdivurdering av din bolig sammen med et dokument med funn og eventuelle forbedringer av boligen.

Hvitt hus med stor hage

Tilstandsrapport

Har du kjøpt en ny bolig? Om du kjøper en eldre bolig anbefaler vi å ta en tilstandsvurdering av boligen. En tilstandsrapport vil gi deg en status på boligen med hvilke hensyn og vedlikehold du bør tenke på for å unngå ytterligere skader på huset. Vi anbefaler å ta en tilstandsvurdering før en eventuell oppussing så du kan ta med utbedringen i oppussingsprosjektet.

Baderom

Uavhengig kontroll

Har det blitt ført opp en ny bolig eller nytt bad? I dag er alle nye byggeprosjekter pålagt å ha med en nøytral tredjepart på overtagelse av byggeprosjekter. Dette er for å påse at byggeprosjektet er utføret etter norsk standard og lovverk. Vi stiller som takstmann og nøytral tredjepart på overtagelse. Med lang erfaring fra byggeprosjekter og faglig innsikt har vi kompetansen til å se om byggeprosjektet er godkjent etter norsk lov eller ikke.

Vann som har rent ut på gulvet

Reklamasjonstakst

Har du kjøpt en bolig og er usikker på om det er skader på huset som ikke har blitt dokumentert? Eller har du oppdaget noen nye skader? Ifølge norsk lov har du rett på en reklamasjonstakst på boligen, hvor vi både går over skaden, eventuelle nye skader og dokumenter fra tidligere eier/byggherre og ser om det er grunn for en reklamasjon videre.

To hender som håndhilser

Boligsalg / Eierskifte

Ofte ved en overtagelse av bolig kan kjøper og eier bli uenige. Derfor har flere i dag begynt å ha med en takstmann ved overtagelse for å sørge for at partene skal være enige om byggets byggetekniske tilstand, samt hva som har blitt dokumentert og opplyst om ved boligsalget.

Prisliste

 • Verdivurdering 3.500,-

  Inkl. mva + kjøring.

 • Boligsalgsrapport /
  eierskifterapport
  7.500,-

  Inkl. mva + kjøring.

 • Uavhengig kontroll 5.000,-

  Inkl. mva (alt inkludert).

 • Tilstandsrapport 7.500,-

  Inkl. mva + kjøring.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle